Bossa-activiteiten

Uiteraard hebben wij als vereniging ook verschillende activiteiten, die proberen wij zoveel mogelijk te organiseren.Wij proberen elkaar naast de trainingen zoveel mogelijk te leren kennen, dit zodat we niet gewoon een groep mensen zijn die alleen samenkomen om te trainen. Wij zijn eigenlijk gewoon een grote groep vrienden, oftewel zoals wij het noemen een Bossa-family!

Deze activiteiten worden georganiseerd door onze eigen activiteitencommissie! Deze commissie probeert gedurende het hele jaar zoveel mogelijk activiteiten te organiseren. Deze activiteiten zorgen ervoor dat we elkaar nog beter leren kennen, we beter gaan spelen als team en dat de vereniging nog gezelliger wordt.

Wij hebben een aantal vaste activiteiten die we elk jaar uitvoeren, zo hebben wij elk jaar meerdere barbecues en stapavonden. Daarnaast proberen we zoveel mogelijk activiteiten te organiseren die voor iedereen leuk zijn. Kleine activiteiten zoals bowlen en midgetgolf, maar ook grotere activiteiten zoals een weekendje weg.

Bekijk hieronder de foto’s van deze leuke activiteiten 🙂 (foto’s volgen nog)