Clinics

* Wegens Corona-maatregelen kunnen wij op dit moment alleen clinics aanbieden aan sportkaarthouders *

Kom Bossaball spelen!

Bossaball is een uitdagende sport die het leukste van voetbal, volleybal en turnen met elkaar combineert. Het wordt gespeeld op een volleybalveld, bestaande uit een springkussen met twee trampolines. De bal wordt rondgespeeld met het hele lichaam, daarnaast nodigt het veld je uit om je gekste moves en tricks uit te voeren met de bal. Het is uiteraard de bedoeling om te scoren bij de tegenstander en het liefst op een spectaculaire manier!


Clinics

Om jullie Bossaball te laten ervaren, bieden wij clinics aan. Tijdens een clinic maak je kennis met de verschillende technieken en worden er wedstrijden gespeeld. Een clinic duurt 3 uur, hierbij zit één halfuur opbouwen en één halfuur afbouwen, waarbij we jullie hulp goed kunnen gebruiken, de warming-up en cooling-down zijn dus inbegrepen! Uiteindelijk zullen we dus 2 uur Bossaballen, maar dit kan natuurlijk altijd langer als jullie dat willen. De clinics zijn het meest geschikt voor 8-16 personen, maar een grotere/kleinere groep is natuurlijk ook welkom!

Pakketten

Er zijn twee verschillende pakketten. Het studentenpakket en het niet-studentenpakket. Voor beide pakket betaal je een basisprijs voor de clinic en daarnaast is het afhankelijk van het aantal deelnemers.

De basisprijs voor niet-studenten is 90 euro, per deelnemer komt daar 7,50 euro bij. Dit betekent:

8 deelnemers €150,-

12 deelnemers €180,-

16 deelnemers €210,-

De basisprijs voor studenten is 80 euro, per deelnemer komt daar 5,- euro bij. Dit betekent:

8 deelnemers €120,-

12 deelnemers €140,-

16 deelnemers €160,-

Beschikbaarheid

In het voorjaar van 2020 kunnen clinics alleen op zaterdagen worden verzorgd, vanaf 28 juni 2020 ook op zondagen! Voor beschikbaarheid later in het jaar kan je altijd bij ons informeren. We kunnen de clinics alleen verzorgen op het radboud sportcentrum, op een andere locatie is helaas niet mogelijk.


Interesse?

Mail naar bestuur.bscn@gmail.com. Ook als je nog vragen hebt, horen wij het graag! In overleg valt er veel te regelen.

Data en prijzen zijn onder voorbehoud