Bossa-activiteiten

Bij onze Bossaballvereniging proberen wij ervoor te zorgen dat wij niet een vereniging zijn die alleen samen komt om even te trainen en daarna een competitiewedstrijd te spelen. Wij proberen ervoor te zorgen dat iedereen met veel plezier naar de trainingen komt. Dat je niet denkt, “ik ga maar weer gewoon trainen”, maar dat je denkt “YES, ik mag weer een avond door brengen met die gezellige mensen van Bossaball”. Nu vraag je jezelf natuurlijk af, heel leuk maar wat doen jullie hier dan voor?

Onze eigen Accie

Maandelijks proberen ze activiteiten te organiseren waarbij iedereen welkom is! Ook hebben we jaarlijkse tradities zoals poolen na de ALV, eindejaars-BBQ’s, Sinter-Kerst en Wie is de Bossamol!

Wij proberen elkaar naast de trainingen ook zoveel mogelijk te leren kennen, dit door middel van leuke activiteiten! We zeggen maar zo, als je elkaar naast de trainingen ook leert kennen, kan de samenwerking alleen maar verbeteren en worden de trainingen nog leuker. Strangers become friends and friends become family 🙂

Laatste berichten:

Wil je graag alle berichten zien? Klik dan hier